Naam Wachtwoord
Menu

Nieuws Archief

Topdrukte2

Topdrukte bij Bremat - vijf afleveringen

De afgelopen weken is er hard gewerkt om de nieuwe locatie in ’s-Hertogenbosch klaar te maken voor productie. Zo zijn er onder andere nieuwe kraanbanen geplaatst, zijn er rolpoorten geïnstalleerd en zijn de elektra en de technische installaties veelal vernieuwd.

lees verder

noa vloerendag e mail handtekening 2108 475x168

Deelname aan NOA Vloerendag

Donderdag 12 april 2018 wordt er door de Nederlandse Afbouw Organisatie de Nationale Vloerendag georganiseerd. Zoals gebruikelijk zal Bremat hier als exposant aan deelnemen. 

lees verder

EPF 2014 f

Deelname EPF Beurs in Feuchtwangen (DE)

Van 28 juni tot 1 juli 2017 vindt de Estrich Parkett Fliese Beurs in het Duitse Feuchtwangen plaats. Net als op vorige edities van deze beurs zal Bremat weer de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mortelmachines demonstreren.

lees verder

Moving Forward1

Bremat “Moving Forward”

Download nu het nieuwe magazine van Bremat. Hierin leest u over de laatste ontwikkelingen op het gebied van morteltechniek en over de diverse ontwikkelingen die de Bremat organisatie doorgemaakt heeft in de afgelopen periode. 

lees verder

DSC07445

BAUMA 2016: Bremat introduceert nieuwe plunjerpomp

De BAUMA beurs in München is ’s werelds grootste bouwmachinebeurs. Voor Bremat was dit hét ideale evenement om een nieuw ontwikkelde vloeipomp te presenteren.

lees verder

Van Wylick3

EPS mortelinstallatie met speciaal vermiculite compartiment

Voor een producent van isolerende daken en vloeren heeft Bremat een nieuw type EPS mortelinstallatie ontwikkeld met o.a. een extra vermiculite compartiment en VSE stuursysteem.

lees verder

Twinscreed 01

Bremat Twinscreed; zandcement mortelinstallaties met extra vloeimortelpomp.

Om (dik-)vloeibare EPS mortel te kunnen verpompen met een standaard zandcement mortelinstallatie kan Bremat de machine voorzien van een extra vloeimortelpomp.

lees verder

image 7

Vloeimortelinstallatie op 4-assig truckchassis met speciale zand opvoerschroef

Voor het vloerenbedrijf Fast Floor Screed leverde Bremat haar eerste vloeimortelinstallatie voor de Ierse markt. Voor deze compacte installatie ontwikkelde Bremat een speciaal systeem waarmee zand door truckmixers kan worden bijgeladen.

lees verder

s2.15

Bremat ontwikkelt vloeimortelinstallatie voor Premix mortels

Deze Bremat S2.15 is geassembleerd op een 2-assige opleggerchassis en wordt gebruikt voor het produceren en verpompen van schuimbeton en zogenaamde ‘combinatie deklagen’. 

lees verder

inmemoriam 2

In Memoriam Jo Peeters

Op zaterdag 31 januari j.l. is de oprichter van Technische Handelsonderneming (T.H.O.) De Vliedberg B.V., de heer J. Th. E. Peeters, in zijn woonplaats ’s-Hertogenbosch overleden.

lees verder

Bremat FloorBlaster Gladde Vloer2

Hét nieuwe vloeren: FloorBlaster nu leverbaar!

De eerste productiemodellen van de Bremat FloorBlaster zijn beschikbaar! Hiermee kunt u eenvoudig én arbeidsvriendelijk een hoge kwaliteit zandcement-dekvloer maken.

lees verder

Used Bremat Machines

Uitgebreid aanbod gebruikte machines

Bent u op zoek naar een gebruikte machine? In het overzicht vindt u de specificaties en recente foto’s van onze actuele voorraad gebruikte machines. Als u geïnteresseerd bent in een gebruikte machine nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging.

lees verder

2

Prototypes Bremat FloorBlaster productie-gereed

Vanaf 1 januari 2015 is het handmatig afwerken van cement dekvloeren slechts in uitzonderlijke gevallen toegestaan en dient het meestal met behulp van een mechanische rei aangebracht te worden. Bremat heeft de nieuwe 'FloorBlaster' de afgelopen maanden uitvoerig getest en zeer positieve resultaten geboekt. 

lees verder

42

EPF beurs overtreft alle verwachtingen

Eind juni nam Bremat voor de derde keer deel aan de EPF beurs in Feuchtwangen (DE). Maar liefst vijf machines werden getoond aan een zeer geïnteresseerd publiek. Zomerse weer, een comfortabele promotrailer en ontspannen bezoekers en stand medewerkers zorgden voor een gezellige sfeer op de Bremat stand.

lees verder

NH klein 6

Nieuw type vloeimortel-installatie

Afgelopen week nam Nicky Huisman, eigenaar van het gelijknamige vloerenbedrijf, met gepaste trots de eerste Bremat S3.20 XLS in gebruik. Naar verwachting een machine welke dé nieuwe standaard wordt voor 50 tons markten.

lees verder

EPF 2014 Small 3

Deelname EPF Beurs in Feuchtwangen (DE)

Van 26 tot 28 juni 2014 vindt de Estrich Parkett Fliese Beurs in het Duitse Feuchtwangen plaats. Net als op vorige edities van deze beurs zal Bremat weer de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mortelmachines demonstreren.

lees verder

Bremat P2.25 FE Small

Nieuwe EPS mortelinstallatie: extra geïsoleerd

Een machine die gebruikt kan worden door weer en wind en bij temperaturen  ver onder het vriespunt. Belangrijke vereisten waar de nieuw te ontwerpen EPS mortelinstallatie voor een Scandinavische opdrachtgever aan zou moeten voldoen.

lees verder