Naam Wachtwoord
Menu

Uitgebreid aanbod gebruikte machines

Bent u op zoek naar een gebruikte machine? In het overzicht vindt u de specificaties en recente foto’s van onze actuele voorraad gebruikte machines. Als u geïnteresseerd bent in een gebruikte machine nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging. Tijdens de bezichtiging krijgt u een persoonlijk deskundig advies. Wij willen u niet simpelweg een gebruikte machine verkopen, maar samen met u een optimale oplossing voor uw onderneming vinden.


Omdat onze gebruikte machines eerst een uitgebreide technische inspectie ondergaan, bent u verzekerd van gegarandeerde kwaliteit. Bij een technische inspectie controleren we de individuele onderdelen van de machine. Daarbij inventariseren we wat er gerepareerd of verbeterd moet worden. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief hoogwaardige machine en komt u niet voor onvoorziene kosten en ongewenste uitval te staan. Onze gebruikte machines kunnen worden geleverd met een verlengde fabrieksgarantie. Afhankelijk van land van inzetgebied kunnen wij ook de export- en registratie documenten voor u verzorgen.


Een aantal van de machines die we op het moment aanbieden zijn verkregen door inruilen of directe inkoop van eindverbruikers. De machines kunnen worden aangepast naar uw specifieke wensen. Zo kunnen wij de machines voorzien van uw bedrijfsreclame en kunnen er extra additieven-doseersystemen geïnstalleerd worden. Uiteraard kunnen deze machines  desgewenst voorzien worden van het Bremat ScreedFleet systeem. Hierdoor kunt u altijd een beroep doen op onze telefonische service dienst en heeft u altijd inzicht in de productieprestatie en onderhoud status van uw machines.


Bekijk nu het overzicht van onze gebruikte machines.