Naam Wachtwoord
Menu

Hét nieuwe vloeren: FloorBlaster nu leverbaar!

Bremat FloorBlaster Header NL 800 b

 

Als Nederlandse producent én toonaangevende leverancier van mortelmachines in Europa hebben wij gezocht naar een praktische oplossing om het aanbrengen van zandcementdekvloeren ook na 1 januari 2015 conform de Nederlandse regelgeving mogelijk te maken. Bij de ontwikkeling lag onze focus op bouwplaatsbestendigheid, praktische inzetbaarheid, laag eigengewicht, eenvoudige, degelijke techniek én voordelige aanschaf. Na afronding van de laatste praktijktesten met diverse prototypes, zijn wij ervan overtuigd dat we met de Bremat FloorBlaster u een passende oplossing kunnen bieden.

 

 

De FloorBlaster is leverbaar in een werkbreedte van 1,5 meter, 2 meter en 2,5 meter, aangedreven door een 230 Volt elektromotor of 4-tact benzinemotor. Het solide stalen frame is verchroomd waardoor het optimaal beschermd is tegen corrosie. Cementsluier en mortelresten zijn eenvoudig te verwijderen van de verchroomde toplaag. De rei is licht van gewicht. Afhankelijk van werkbreedte weegt de FloorBlaster 18, 20 of 22 kg. De FloorBlaster is gemakkelijk door 1 persoon te tillen en te verplaatsen. Indien nodig kan het frame met twee pennen losgemaakt worden, waardoor men het frame en de rei gemakkelijk kan vervoeren of opbergen.

 

 

Gemaakt voor de praktijk

Waarbij men voorheen vrijwel ononderbroken in een geknielde houding werkte tijdens het smeren van een zandcement-dekvloer kan men met de Bremat FloorBlaster de vloermortel vanuit een staande houding verdichten en egaliseren. Alleen de hoogtebanen dienen nog traditioneel te worden aangebracht; de tussenliggende vlakken kunnen vanuit een staande houding worden aangebracht. Het framemodel, de vorm van de rei en de manier waarop de trillingen overgebracht worden op de vloerenrei zorgen ervoor dat de vloerenlegger met de nodige precisie de vloermortel kan verwerken. Het resultaat is een vlakke en goed verdichtte cementdekvloer.

 

 

Youtube praktijkvideo:


 

 

Vaste lage prijs

Ongeacht de werkbreedte of aandrijving met een elekotromotor of 4-tact verbrandingsmotor is de aanschafprijs van de Bremat FloorBlaster € 1.500,-. De genoemde prijs is exclusief BTW en levering af fabriek.  

 

 

Huur

Mits beschikbaar, heeft u heeft ook de mogelijkheid om een FloorBlaster te huren bij één van de Bremat partners. De huurprijs bedraagt € 150,- per week. Daarnaast betaalt u een borgsom van € 250,- welke u gecrediteerd krijgt wanneer u de FloorBlaster in goede staat retourneert. Van te voren spreekt u de huurperiode af en u betaalt vooraf de huur- én borgsom. Indien u binnen een maand na afloop van de gehuurde periode overgaat tot aankoop van een FloorBlaster krijgt u 25% van de huursom gecrediteerd.

 

 

Foto's eerste keer werken met Bremat FloorBlaster door Vloerenbedrijf Wilco Mauriks: