Naam Wachtwoord
Menu

Deelname aan NOA Vloerendag

noa vloerendag e mail handtekening 2108 475x168 1

 

Deelname Bremat

De NOA Vloerendag wordt gehouden in het NOA-Afbouwcentrum in Veenendaal. Onze stand bevindt zich op het buitenterrein aan de achterzijde van het gebouw. Naast de tent wordt een plek gereserveerd waar machines, silo’s en aanverwant materieel kan worden geplaatst. Bremat zal hier een aantal recent geleverde mortelinstallaties opstellen. Zowel machines voor gietvloeren als zandcementdekvloeren. Een van deze machines is een mortelinstallatie op een 5-assig truckchassis. Zo kan iedereen een goed beeld krijgen van de actuele stand van techniek. Bremat is niet voor niets marktleider op het gebied van automatische meng- en pompinstallaties voor zandcement-dekvloeren, gietvloeren, EPS mortel en schuimbeton. 

 

 

Over de Vloerendag

De Vloerendag wordt geopend om 10:00 en duurt tot ca. 20:00. Het NOA-Afbouwcentrum is gesitueerd aan de Nieuweweg 226 te Veenendaal.

De Vloerendag is er voor alle ondernemers van een monoliet-, kunststof-, terrazzo-, gietdek- en cementdek vloerenbedrijf. En vloerenbedrijven die de voor- en nabehandeling uitvoeren. Het is dé ontmoetingsplek om van fabrikanten, toeleveranciers en kennisinstituten het laatste nieuws te krijgen. De toegang tot de Vloerendag op 12 april 2018 is geheel gratis. U kunt zich aanmelden voor de Vloerendag op de website van de NOA: http://www.noa.nl/jaardagen/bezoekersregistratie/ 

 

 

Fotogalerij voorgaande edities NOA Vloerendag