Naam Wachtwoord
Menu

ScreedFleet

Bremat ScreedFleet

Het Bremat ScreedFleet systeem biedt u de mogelijkheid, om waar en wanneer u maar wenst, verschillende actuele gegevens rondom uw volautomatische mortelinstallatie in te zien (toegang tot internet vereist). Het totale proces van vervoer en productie wordt hiermee op ieder willekeurig moment inzichtelijk gemaakt, vanuit een willekeurige positie.

 

Volautomatische productie

De volautomatische mortelinstallaties van Bremat maken gebruik van een computergestuurd besturingssysteem voor het wegen en doseren van diverse gewenste grondstoffen.

   

 

 

Datalogsysteem

Doordat deze grondstoffen volautomatisch worden gewogen, gemengd en verpompt, produceert u gegarandeerd een homogene mortel. Een bijkomend voordeel van deze geautomatiseerde productie is dat alle gegevens in de computer van de mortelinstallatie worden opgeslagen.

 

Op afstand inzichtelijk

Door het Bremat ScreedFleet systeem in het computersysteem van de machine te integreren, kunnen de (productie)gegevens met een satellietverbinding worden verzonden. Vervolgens kunt u deze data met uw persoonlijke inlogcode via de Bremat website inzichtelijk maken.

 

Om in te loggen op ScreedFleet gaat u naar www.screedfleet.com