Skip to content

MY BREMAT

Het gebruik van Global Positioning Systemen gaat verder dan het apparaat  dat u gebruikt voor het vinden van de juiste route. Voor de geautomatiseerde mortelinstallaties biedt GPS- functionaliteit vele mogelijkheden. Daarom is het BREMAT ScreedFleet systeem ontwikkeld. ScreedFleet biedt u de mogelijkheid, om waar en wanneer u maar wilt, verschillende actuele gegevens van uw Bremat mortelinstallatie en het productieproces in te zien. Het totale proces van vervoer en productie wordt hiermee wanneer u maar wilt inzichtelijk, zowel op kantoor als op het bouwterrein. Door het Bremat ScreedFleet systeem in het besturingssysteem van de machine te integreren kan verschillende data met een satellietverbinding verzonden worden. Vervolgens kunt u deze gegevens via een persoonlijk account overzien en exporteren.

Om toegang te krijgen tot BREMAT ScreedFleet dient u in bezit te zijn van een account. Deze account krijgt u toegewezen bij de aflevering van een nieuwe machine. Gebruik van het ScreedFleet systeem is gratis in het kalenderjaar van aflevering van uw nieuwe machine. De daarop volgende jaren worden hiervoor abonnementskosten in rekening gebracht.   

Nog geen ScreedFleet account? Vraag deze dan aan via onderstaande procedure: Neem voordat u een account registreert eerst kennis van de Metaalunievoorwaarden en de ScreedFleet Verklaring Datagebruik en privacy. Wanneer u een account toegewezen heeft gekregen, heeft u toegang tot ScreedFleet. Selecteer de button “SCREEDFLEET ACCOUNT AANVRAAG” en vul alle gevraagde gegevens in. Uw e-mailadres wordt gebruikt voor eventuele bevestigingen, berichten en rapportages die via het systeem worden verzonden. Controleer en ga akkoord met de voorwaarden voordat u uw aanvraag indient. Uw aanmelding zal binnen 10 werkdagen worden beoordeeld en beantwoord.

Betrouwbaarheid en beschikbaarheid van originele onderdelen is belangrijk. Het gebruik van originele onderdelen is de enige manier om de prestaties van uw BREMAT machine te garanderen en de levensduur van uw machine te verlengen. Originele BREMAT onderdelen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de strenge specificaties en kwaliteit die wij als fabrikant hanteren. Met de technici van BREMAT of door samenwerking met onze erkende Service Partners, bent u gegarandeerd dat uw machine wordt onderhouden en/of gerepareerd met originele onderdelen.

De BREMAT Shop ondersteunt u met handige filters en functies bij het zoeken, selecteren en bestellen van de juiste originele onderdelen. Hierbij bieden wij u een actueel overzicht van kosten en beschikbaarheid van originele onderdelen.

Om toegang te krijgen tot BREMAT Shop dient u in bezit te zijn van een account. Neem voordat u een account registreert eerst kennis van de Metaalunievoorwaarden en ons privacybeleid. Wanneer u een webshop account toegewezen heeft gekregen, krijgt u gratis toegang.

Vraag een account aan: Selecteer de button “SHOP ACCOUNT AANVRAAG” en vul alle gevraagde gegevens in. Uw e-mailadres wordt gebruikt voor het verzenden van o.a. bevestigingen, track en trace/verzendinformatie en facturen. Controleer en ga akkoord met de voorwaarden voordat u uw registratie indient. Uw aanmelding zal binnen 10 werkdagen worden beoordeeld en beantwoord.

De BREMAT Webshop ondersteunt u met handige filters en functies bij het zoeken, selecteren en bestellen van de juiste originele onderdelen. Hierbij bieden wij u een actueel overzicht van kosten en beschikbaarheid van originele onderdelen.

REPAIR-MAINTENANCE INFO

Informatie op het BREMAT REPAIR-MAINTENANCE INFORMATION Portal (RMI) geeft uitleg en richtlijnen over hoe u RMI-informatie kunt verkrijgen.

Beschikbaarheid BREMAT RMI bestaat uit vier delen:

  • Algemene RMI die u kosteloos kunt downloaden
  • BREMAT Garantievoorwaarden
  • Specifieke RMI – uitsluitend voor BREMAT Service Partners en essentiële leveranciers
  • Specifieke technische informatie voor autoriteiten en overheidsinstanties

Overzicht BREMAT RMI-informatie:

  • Algemene BREMAT RMI. Hier kunt u lezen over handleidingen, algemene technische informatie en onderhoudsvoorschriften die nodig zijn om op juiste wijze reparaties en onderhoud aan BREMAT producten uit te voeren
  • Specifieke BREMAT RMI. Hier kunt u lezen hoe u ook specifieke RMI-informatie kunt aanvragen, welke uitsluitend na beoordeling van de aanvraag beschikbaar kunnen worden gesteld aan BREMAT Service Partners en essentiële leveranciers

Om toegang te krijgen tot BREMAT RMI-PRO dient u in bezit te zijn van een account. Neem voordat u een account registreert eerst kennis van de Metaalunievoorwaarden en ons privacybeleid. Wanneer u een account toegewezen heeft gekregen, krijgt u toegang tot het professionele informatieplatform van BREMAT.

Vraag een RMI-PRO account aan: Selecteer de button “RMI-PRO ACCOUNT AANVRAAG” en vul alle gevraagde gegevens in. Uw e-mailadres wordt gebruikt voor eventuele bevestigingen en ontvangstbewijzen die van ons worden verzonden. Controleer en ga akkoord met de voorwaarden voordat u uw registratie indient. Uw aanmelding zal binnen 10 werkdagen worden beoordeeld en beantwoord.

BREMAT SCREEDFLEET account aanvraag / apply

Uw aanvraag zal binnen 10 werkdagen worden beoordeeld en beantwoord. Wanneer een account is toegewezen , heeft u direct toegang tot BREMAT ScreedFleet / Your application will be reviewd and responded within 10 workingdays. when an account is assigned, you have direct access to BREMAT ScreedFleet.

BREMAT Shop account aanvraag / apply

Uw aanvraag zal binnen 10 werkdagen worden beoordeeld en beantwoord. Wanneer een account is toegewezen , heeft u direct toegang tot BREMAT Shop account / Your application will be reviewd and responded within 10 workingdays. when an account is assigned, you have direct access to BREMAT Shop account.

BREMAT RMI-PRO account aanvraag / apply

Uw aanvraag zal binnen 10 werkdagen worden beoordeeld en beantwoord. Wanneer een account is toegewezen , krijgt u toegang tot het BREMAT RMI-PRO portal / Your application will be reviewd and responded within 10 workingdays. when an account is assigned, you get access to the BREMAT RMI-PRO portal.

LOGIN